Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Over Tina

    • Lid sinds: 13 september 2012

Beschrijving

Tina's badges

Advertenties

oplichter

. Denijs biedt leningen aan. Hij vraagt geld en dan nog een paar maal een klein bedrag. Betaal het niet, want je krijgt de lening niet. Als hij genoeg heeft hoor je niets meer.

weer opgelicht

weer voor 275 euro opgelicht door cw jansen op aanraden van gerona. In wat voor wereld leven we nu

eerlijk

Bestaat er in heel Nederland dan echt geen eerlijk persoon die geld heeft en me zou willen lenen. Ik kan niets vooruit betalen en ook sex is geen optie. Ik ben ontzettend veel geld kwijtgeraakt aan heel eerlijke oplichters en sta nu zo goed als op straat. Door een fout in het verleden is het zo ver gekomen en ik zou graag een nieuwe start maken.Een eerlijk face to face gesprek is mogelijk.

kleine lening

wie kan en wil me vandaag 300 euro lenen. ik betaal vrijdag 500 euro terug.

Advertenties

ga niet met herma in zee

ik dacht een lening te krijgen van Herma, maar ben gebruikt om mensen op te lichten. ik zit nu dus echt enorm in de problemen.

oplichter

ga niet in zee met johanna de koning. zij mailde me en vroeg een bedrag voor het kontrakt, heb betaald, maar nooit een kontrakt of geld gezien.

spoedlening

met spoed een lening gezocht van minimaal 10000 euro. Ons huis staat te koop en zodra dit verkocht is betaal ik heel de lening met rente terug. Voor die tijd gewoon maandelijkse aflossing. Geen vooruitbetaling, sex of buitenlandse verstrekkers. Hier wordt door mij toch niet op gereageerd. Gewoon een eerlijke Nederlander die ons kan helpen.

PGL supporters

Populaire Advertenties

  • Nog geen advertenties bekeken.