Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden, ook wel kort NN genoemd, is een financiële dienstverlener in Nederland. Zo hebben zij diverse producten, waaronder het aanbieden van Beheerd Beleggen bij Nationale-Nederlanden.  Met een bedrijf dat al meer dan 175 jaar werkt onder deze naam, hebben ze diverse beleggingsexperts, die voor jou het beleggen uit de handen nemen. Het Beheerd Beleggen bij Nationale-Nederlanden heeft in 2021 zelfs de Cashcow Award gewonnen in de categorie voor beste online vermogensbeheerder. Dit mede omdat alle belegginsexperts ruim 25 jaar ervaring hebben waardoor ze precies weten hoe ze het geld op een verstandige manier moeten beleggen voor het beste rendement voor de klant.

Waarom?

Nationale-Nederlanden geeft op hun website een aantal redenen aan waarom je het beste bij hen terecht kan voor het beheerd beleggen. Ik heb ze hier nog een keertje opgesomd. Ten eerste is het beheerd beleggen al mogelijk vanaf een inleg van vijftig euro per maand of een eenmalige inleg van duizend euro. Wanneer je wilt weten wat dit dan vervolgens op kan leveren, is daar een rekentool voor op hun website. Als andere redenen geven ze de lage kosten (een percentage van 1 procent per jaar), het overal en altijd inzicht hebben in je beleggingen via de NN App en via de website en tot slot het hoge rendement op de beleggingen.

En de risico’s dan?

Bij beleggen horen altijd risico’s, je stelt je geld beschikbaar voor een vergroting van het vermogen, maar dit is nooit 100% zeker. Daarom is het van belang om van tevoren in te schatten welke risico’s je kan en wilt nemen. Nationale Nederlanden stelt daarom voor al hun klanten eerst een beleggingsprofiel op, waarbij ze ingaan op het beleggingsdoel, de financiële situatie en het risico. Daarnaast gaan ze ook met je in gesprek over beleggen in het algemeen en wat je hier al over weet. Als dingen nog onduidelijk zijn, zullen ze nog niet aan de slag gaan. Pas wanneer alles over Beheerd Beleggen helemaal duidelijk is, gaan ze met je in zee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie