Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Gewenst leenbedrag
Indicatie netto maandinkomen
Dienstverband
Woonachtig in
Type lening

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Neem vaker de fiets

Geld Tips 23 november 2012

Als je vaker met de fiets gaat, dan kun je veel geld besparen. Je hebt een aantal voordelen:

  • geen brandstof
  • geen parkeergeld
  • geen kans op boete (snelheidsovertreding)
  • geen dure diëten nodig om af te vallen
  • op de fiets neem je niet teveel boodschappen mee, maar alleen wat je nodig hebt.

Dit kan voor jou heel voordelig uitpakken, probeer het daarom zelf eens uit. Als je iemand bent die graag veel boodschappen doet en iedere week weer teveel geld uit geeft dan is het juist goed om vanaf nu de fiets te pakken. Je zou met jezelf af kunnen spreken dat je een keer in de maand bijv. met de auto kunt gaan wanneer je zware boodschappen nodig hebt, maar voor de andere dagen neem je de fiets. Je maakt thuis een lijstje en als iets op is dan schrijf je dat op. Dat is dan ook het enige wat je in de winkel hoeft te halen. Je kunt als dit een week lang lukt jezelf belonen door in het weekend wat lekkers te kopen voor jezelf. Maar haal dat dan ook pas in het weekend in huis want anders is de kans groot dat het van te voren al op is!

Belonen voor je goede gedrag
Vaker fietsen is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor je gezondheid. Je krijgt een betere conditie en meer frisse lucht is goed voor je. Je moet daarom zeker vaker de fiets pakken voor deze twee aspecten, geniet van de voordelen en je merkt ook dat je meer energie hebt. Ontdek daarom nu hoeveel geld jij kunt besparen als je per week een paar keer met de fiets boodschappen doet. Reken er maar op dat je aan het einde van de week een hoop geld over kunt houden. Dit heeft voor jou alleen maar voordelen, dus probeer nu te ontdekken wat voor jou een effectieve manier is van geld besparen!

Met de fiets geld besparen het kan echt
Een fiets vraagt niet zoveel onderhoud als een auto, ook daar kun je dus al veel geld op besparen. Echter is het wel goed om te investeren in goede fietstassen, maar deze zijn ook regelmatig in de aanbieding. Is dat nu nog niet het geval dan kun je een stevig doosje achter op de fiets zetten en daar gebruik van maken. Je kunt de boodschappen die je echt nodig hebt in het doosje zetten en ook zo zorg je er voor dat je niet teveel mee naar huis neemt en ben je weer bezig met geld besparen. Als je naar de stad gaat kun je eens kijken wat er in de aanbieding is, ook dan kun je bijvoorbeeld kleding kopen die in de aanbieding is en ook dan geldt weer neem alleen mee wat je mee kunt nemen en ook hierbij kun je weer geld besparen! Zo zie je maar dat je met de fiets beperkt inkopen doet en hierdoor ook geld bespaart, eigenlijk bij iedere winkel waar je komt.

gesponsorde links

250 x 250

Geef een reactie

1 Reactie op "Neem vaker de fiets"

Hier kunt u een reactie achterlaten. Nieuwe reacties worden eerst door onze redactie gescreend.
Sorteer op:   Recent | Oudste | Meeste stemmen
trackback
Minder betalen voor je wagen - Geld Tips - Particulier Geld Lenen

[…] het spitsuur tonen dit aan.  Een ander transportmiddel bespaart je al duizenden euro’s.  Een goed alternatief is de wagen laten staan voor de fiets.  Voor gezinnen met kinderen, handelsvertegenwoordigers, gepensioneerde mensen of andere actieve […]

wpDiscuz
  • Doeleinden geld lenen

    door op 16 juli 2018 - 0 Opmerkingen

    Je hebt extra geld nodig, gewoon lenen dan maar? Je merkt dat de maand iets langer duurt dan je budget aankan. Toch zou je nog graag iets extra doen, dan heb je natuurlijk extra geld nodig. Je zou kunnen lenen. Dit kan tegenwoordig voor allerlei redenen. Hieronder kan je enkele van deze redenen doornemen.

PGL supporters

Categorieën

Tot €1500,- lenen?

240x400