Nieuwe leden nog steeds lastig gevallen?

Dag allemaal,
Zoals velen van jullie weten hebben we onlangs een aantal veranderingen doorgevoerd om het voor oplichters zo moeilijk mogelijk te maken om rechtstreeks contact met PGL leden op te nemen. Toch hebben we het idee dat er sommige nog doorheen glippen. Daarom willen we via deze weg vragen of er leden zijn die zich na 15 mei 2012 hebben aangemeld en rechtstreeks mailtjes ontvangen van oplichters of andere PGL leden.

Graag hier melden, met je username en datum van registratie. Dan kunnen wij wellicht het e.e.a. achterhalen, zodat we ons systeem kunnen updaten en oplichters nog beter kunnen weren van PGL.

3 antwoorden
 1. dreamer1966
  dreamer1966 zegt:

  ge kunt u niet voorstellen wat ze allemaal uitvinden om voorruitbetaling op krediet te krijgen,zelfs valse contracten,het versturen van zogezegd hun identiteitskaart,had hier zelfs ne bleeke met vlaamse naam en id van nigeria en word zelfs op m,n gsm altijd maar gebeld om die vooruitbetaling te doen,tis schandalig hoe mensen voordeel willen halen uit iemand in nood. groetjes

 2. PGL Support
  PGL Support zegt:

  Vanaf heden kan men niet meer rechtstreeks contact opnemen met PGL (Particulier Geld Lenen) leden. Betaal nooit een bedrag vooruit. Mailtjes in slecht Nederlands betreffen veelal oplichters.

  Gr. Robbert

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie