PGL ontwikkelt zich verder…

Beste PGL leden,

Er komende spannende tijden aan op het gebied van particulier geld lenen. Met de komst van crowdfunding gaat het conservatieve leningsstelsel in Nederland eindelijk op de schop en is de tussenkomst van een conventionele bank niet meer benodigd. Zeer binnenkort begint PGL met een vergelijk en ratingspagina van de verschillende crowdfunders op het net. Hou PGL dus in de gaten. Nu al interesse in een lening via crowdfunding? Neem hier een kijkje.

Verder is het vanaf heden mogelijk om je te abonneren op een advertentie, blogbericht of pagina op PGL. Daarnaast kan je reacties tot 30 minuten na plaatsing wijzigen of verwijderen. We hebben er bewust voor gekozen om een tijdslimiet hierop te zetten, zodat hier niet mee gefraudeerd kan worden. Mocht je een reactie willen laten verwijderen, en val je niet meer binnen de tijdslimiet van 30 minuten, neem dan contact met ons op en wij doen ons best om je reactie te verwijderen. Verder word je als auteur van een advertentie automatisch op de hoogte gehouden van reacties op je advertentie.

Veel succes gewenst op PGL!

Groeten,
Het PGL-team

1 antwoord
  1. ijsbergje
    ijsbergje zegt:

    Ik vind het goed dat een website verbeteringen aanbrengt en daarbij met iedereen rekening houdt. Iedereen zoekt vaak een lening sommige vragen grote bedragen en anderen juist kleinere bedragen en voor iedereen is het fijn om te weten waar zij wel/niet terecht kunnen. Daarom is het misschien een heel goed idee dat er een categorie komt met verschillende goede succes leningen met en of zonder BKR waar mensen zelf kunnen bepalen of zij wel/niet willen reageren.
    Ik denk dat u als website beheerder de eerste zal zijn die een succescategorie aanbiedt en dat mensen niet zolang hoeven te zoeken.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie