Crosslend

CrossLend is een van oorsprong Duitse kredietverschaffer die nu ook in Nederland opereert. Ook jij kunt dus profiteren van een lening met een heel aantrekkelijke rente. Door een vernieuwende aanpak weten de mensen achter CrossLend een geheel nieuwe manier van geld lenen te realiseren. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een model waarin zowel investeerders als kredietnemers een rol spelen. Een grensoverschrijdende online kredietmarkplaats, zo kun je het nog het beste omschrijven. Hoe verloopt het kredietaanvraagproces? Het kredietaanvraagproces is opgebouwd uit een aantal stappen waardoor jij veilig en snel een lening kunt aanvragen: Vraag een lening aan: het belangrijkste is natuurlijk dat je eerst aangeeft hoe hoog je lening moet zijn. Hierbij word je door CrossLend ook om aanvullende informatie gevraagd, zoals je inkomen en woonsituatie. Ontvang een kredietscore: Het moderne systeem van CrossLend rekent op basis van je aanvraag je kredietscore uit. In vergelijking met…
Verder lezen
  • 3

Kickstarter

Kickstarter is een van de grootste, zo niet de grootste, wereldwijde crowdfunding organisatie. Onlangs is Kickstarter ook begonnen in Nederland! Kickstarter maakt niet zozeer een onderscheid tussen particuliere en zakelijke aanvragen. Zoals ze zelf aangeven dient iedere kredietaanvraag een project te zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van een muziekalbum of het op de markt brengen van een bepaald product. (meer…)
Verder lezen
  • 0

Geld voor Elkaar

Ook via Geld Voor Elkaar kan je vanaf heden geld lenen als particulier. Echter biedt Geld Voor Elkaar je hiernaast ook de mogelijkheid om een zakelijke lening af te sluiten. (meer…)
Verder lezen
  • 0