Crosslend

CrossLend is een van oorsprong Duitse kredietverschaffer die nu ook in Nederland opereert. Ook jij kunt dus profiteren van een lening met een heel aantrekkelijke rente. Door een vernieuwende aanpak weten de mensen achter CrossLend een geheel nieuwe manier van geld lenen te realiseren. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een model waarin zowel investeerders als kredietnemers een rol spelen. Een grensoverschrijdende online kredietmarkplaats, zo kun je het nog het beste omschrijven. Hoe verloopt het kredietaanvraagproces? Het kredietaanvraagproces is opgebouwd uit een aantal stappen waardoor jij veilig en snel een lening kunt aanvragen: Vraag een lening aan: het belangrijkste is natuurlijk dat je eerst aangeeft hoe hoog je lening moet zijn. Hierbij word je door CrossLend ook om aanvullende informatie gevraagd, zoals je inkomen en woonsituatie. Ontvang een kredietscore: Het moderne systeem van CrossLend rekent op basis van je aanvraag je kredietscore uit. In vergelijking met…
Verder lezen
  • 3

Kickstarter

Kickstarter is een van de grootste, zo niet de grootste, wereldwijde crowdfunding organisatie. Onlangs is Kickstarter ook begonnen in Nederland! Kickstarter maakt niet zozeer een onderscheid tussen particuliere en zakelijke aanvragen. Zoals ze zelf aangeven dient iedere kredietaanvraag een project te zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het maken van een muziekalbum of het op de markt brengen van een bepaald product. (meer…)
Verder lezen
  • 0

Lendico

Lendico is de eerste Nederlandse crowdfunder dat zich volledig richt op het consumentenkrediet. Dit betekent dat op het crowdfunding platform van Lendico consumenten een lening kunnen aanvragen en verstrekken. (meer…)
Verder lezen
  • 8

Geld voor Elkaar

Ook via Geld Voor Elkaar kan je vanaf heden geld lenen als particulier. Echter biedt Geld Voor Elkaar je hiernaast ook de mogelijkheid om een zakelijke lening af te sluiten. (meer…)
Verder lezen
  • 0

Kapitaal op Maat

Bij Kapitaal op Maat worden investeerders en ondernemers bij elkaar gebracht. Elke ondernemer met een gedegen financieel project kan via het platform Kapitaal op Maat een kredietaanvraag doen. (meer…)
Verder lezen
  • 1

Collin Crowdfund

Collin Crowdfund is een crowdfunding platform waarop kredietwaardige ondernemingen en/of veelbelovende starters een kredietaanvraag kunnen doen. Er kan dus geen kredietaanvraag gedaan worden door particulieren. (meer…)
Verder lezen
  • 1

Funding Circle / Zencap

Funding Circle (voorheen Zencap) is een nieuwe speler en biedt zakelijke leningen aan die door particulieren gefinancierd worden. Dit is een ideale uitkomst wanneer u, als ondernemer, opzoek bent naar een goedkope lening en uw bedrijf niet in aanmerking komt voor een krediet bij de bank. De zakelijke kredieten bij Funding Circle zijn meestal goedkoper dan bij de bank, dus het is zeker de moeite waard om te informeren naar uw leenmogelijkheden. (meer…)
Verder lezen
  • 0