Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Gewenst leenbedrag
Indicatie netto maandinkomen
Dienstverband
Woonachtig in
Type lening

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Vandaag nog geld lenen

Over BKR 25 februari 2016

Het kan zomaar gebeuren dat je per direct geld nodig hebt. Is het dan ook mogelijk dat vandaag al het geld wat je lenen wilt, op de bank staat? Ja hoor, dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden die jou de kans geven om echt direct geld te lenen en waar je dus niet nog een aantal dagen op moet wachten.  Een zoektocht op internet levert je genoeg bedrijven op die jou hiermee kunnen helpen. Natuurlijk is het wel raadzaam om logisch na te blijven denken en goed op te letten wat de voorwaarden zijn en hoeveel het jou gaat kosten. Ga nooit in zee met een bedrijf als je niet zeker weet of het betrouwbaar is.

Wanneer je die ene rekening nu even niet betalen kunt

Een bedrag op zo’n snelle termijn lenen, kan bijvoorbeeld voorkomen als je een rekening moet betalen, maar het geld heb je nu even niet. Je moet dus een korte termijn overbruggen, tot je volgende salaris uitbetaald wordt. Meestal wordt er bij een minilening een tijdslimiet gegeven van een paar weken.  Bedenk wel dat lenen geld kost. Heb je echt geen andere mogelijkheid om geld te lenen? Van een familielid, misschien? Maak hier goede afspraken over, zodat er geen ruzie door komt. Het is ook wel zo netjes om ook jouw familielid rente te betalen, maar dit is nog altijd een stuk goedkoper dan bij een bank.

Afhankelijk van wat je lenen wilt

Of het mogelijk is om dezelfde dag nog het geld te ontvangen, hangt af van het bedrag wat je lenen wilt. Omdat bedrijven natuurlijk ook zekerheid willen, gaan ze niet zo snel met iemand in zee voor een hoog bedrag. Bij veel  bedrijven is het limiet voor zo’n snelle bijschrijving ongeveer 800 euro. Het minimumbedrag zal meestal 50 euro zijn. Meestal zit er, zoals gezegd,  wel een tijdsdruk achter.  Maar dit verschilt per aanbieder, dus ook dat is een aandachtspunt. Bij veel bedrijven zal je binnen een bepaalde tijd moeten afbetalen, bijvoorbeeld binnen 15, 30 of 45 dagen. Hoe langer je leent, hoe meer het je uiteindelijk zal kosten.

BKR of garantstelling

Bij dit soort kleine bedragen wordt meestal niet erg moeilijk gedaan. Er zal meestal geen BKR controle gehouden worden. Heb je een negatieve  BKR registratie? Let dan even extra op of het bedrijf die controle niet zal uitvoeren. Sommige bedrijven willen wel een garantstelling. Dit kan via een speciaal bedrijf zijn (die daar kosten voor berekenen, dus let op) of via een eigen bekende. Heb je een familielid of een vriend die wel garant wilt staan, dan is dat goedkoper.

Voordat je in zee gaat met een bedrijf

Op internet kan je niet alleen veel bedrijven vinden, maar ook genoeg ervaringen van klanten en artikelen waarin aanbieders vergeleken worden. Leen nooit meer geld dan nodig is, want uiteindelijk steek je jezelf alleen maar meer in de schulden. Vergelijk de rente, de voorwaarden en de looptijd. Weet je zeker dat je binnen die looptijd de lening kunt afbetalen? Anders zit je dan weer met hetzelfde probleem en moet je geld gaan lenen om je lening af te betalen. Uiteraard raak je hierdoor steeds verder in de schulden.  Neem dus even de tijd om uit te zoeken of het bedrijf wel betrouwbaar is en wat het jou uiteindelijk kost.

gesponsorde links

250 x 250

Geef een reactie

Wees de eerste die reageert!

Hier kunt u een reactie achterlaten. Nieuwe reacties worden eerst door onze redactie gescreend.
wpDiscuz
 • Geld lenen bij Wehkamp is tegenwoordig mogelijk

  door op 17 maart 2016 - 0 Opmerkingen

  Wehkamp staat al jaren bekend om haar jaarlijks groeiende assortiment aan kleren, vakantiediensten en kortingen op sieraden en horloges. Binnen een aantal jaren is het nu zelfs mogelijk om bij Wehkamp een lening af te sluiten, wie had dat ooit kunnen vermoeden? Tot een bedrag van honderdvijftig euro kun je geld lenen bij Wehkamp. Je […]

 • Kredietverstrekkers zonder BKR-toetsing

  door op 27 juni 2013 - 0 Opmerkingen

  Nederland heeft veel verschillende aanbieders van allerlei soorten leningen kredieten, lang niet elke aanbieder van deze leningen en kredieten is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie, lang niet elke aanbieder kan hierdoor het leenverleden van nieuwe klanten bekijken. De onderneming loopt hierbij het risico dat deze een grote lening verstrekt aan een wanbetaler, deze lening […]

 • Nieuwe Website Online

  door op 3 april 2012 - 13 Opmerkingen

  Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zover. Met trots presenteren wij de nieuwe website van Particulier Geld Lenen. Veiliger, sneller en overzichtelijker. We hopen jullie middels deze website nog beter van dienst te kunnen zijn. Laat ons weten wat je van de nieuwe website vindt, en laat een berichtje achter!

 • Vandaag nog geld lenen

  door op 25 februari 2016 - 0 Opmerkingen

  Het kan zomaar gebeuren dat je per direct geld nodig hebt. Is het dan ook mogelijk dat vandaag al het geld wat je lenen wilt, op de bank staat? Ja hoor, dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden die jou de kans geven om echt direct geld te lenen en waar je dus niet nog een […]

 • Creditcard zonder BKR-toetsing

  door op 18 april 2016 - 0 Opmerkingen

  Het is even puzzelen, maar wel mogelijk, het aanvragen van een creditcard zonder BKR-toetsing. Veel creditcardmaatschappijen delen je gegevens automatisch langs het Bureau Krediet Registratie, maar dit geldt niet voor allemaal. Veel bedrijven bieden kredietmogelijkheden zonder dat ze je laten registeren bij het BKR, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld al een tegoed op […]

PGL supporters

Categorieën

Tot €1500,- lenen?

240x400