Welkom, bezoeker! [ Registreren | Inloggen

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Gewenst leenbedrag
Indicatie netto maandinkomen
Dienstverband
Woonachtig in
Type lening

Wij zoeken een passende lening voor u!

loader
Een moment geduld alstublieft. U wordt doorverwezen.

Wat weet het BKR van mij?

Over BKR 4 juli 2013

Veel mensen zullen het geen fijn gevoel vinden om te weten dat persoonlijke informatie bekend is bij het Bureau Krediet Registratie. Alleen consumenten die structureel niet of nauwelijks een lening aflossen met de bijbehorende rente zullen worden opgenomen in het BKR register, ook wel bekend als het Centraal Krediet Informatiesysteem.

Het BKR weet precies wat voor soort leningen en kredieten u op dit moment hebt lopen en bij welke kredietverstrekker, daarnaast weet het Bureau Krediet Registratie ook wat voor soort leningen u in de afgelopen 5 jaar hebt afgesloten en hoe het proces tot afbetalen hiervan is verlopen, hierbij kan het BKR extra notities maken bij bijvoorbeeld de maanden waarin u verzaakt hebt te betalen of waarin het proces tot afbetalen met de bijbehorende rente moeizaam is verlopen. De kredietverstrekker waar u de lening of het krediet hebt afgesloten staat in het Centraal Krediet Informatiesysteem bekend als de organisatie waarmee u de overeenkomst tot het afsluiten van een lening of krediet bent aangegaan.

In het Centraal Krediet Informatiesysteem staan de volgende persoonsgegevens van u: geboortenaam, voorletter(s), geboortedatum, adres, postcode en woonplaats. Daarnaast slaat het Bureau Krediet Registratie ook informatie op over de overeenkomst die u met de kredietverstrekker hebt gesloten, namelijk het maximaal geleende bedrag of het bedrag dat u maximaal mag besteden (bijvoorbeeld bij een leverancierskrediet of afneemkrediet), de ingangsdatum van de kredietovereenkomst (dus niet de datum waarop de overeenkomst aangegaan is), de maanden waarin aflossing zal plaatsvinden, de maand waarin de overeenkomst is beëindigd, het soort overeenkomst (welke soort lening of krediet) en eventuele bijzonderheden gedurende het leenproces (de maanden waarin u bijvoorbeeld te laat bent geweest met betalen van de aflossing en/of de rente).

gesponsorde links

250 x 250

Geef een reactie

Hier kunt u een reactie achterlaten. Nieuwe reacties worden eerst door onze redactie gescreend.
  • Doeleinden geld lenen

    door op 16 juli 2018 - 0 Opmerkingen

    Je hebt extra geld nodig, gewoon lenen dan maar? Je merkt dat de maand iets langer duurt dan je budget aankan. Toch zou je nog graag iets extra doen, dan heb je natuurlijk extra geld nodig. Je zou kunnen lenen. Dit kan tegenwoordig voor allerlei redenen. Hieronder kan je enkele van deze redenen doornemen.

PGL supporters

Categorieën

Tot €1500,- lenen?

240x400