Wijziging website

Particulier lenen begint hier:

particulier geld lenenlet op geld lenen kost geld!

Altijd een lage rente!

Binnen 24 uur een reactie!

Uw lening in één keer uitbetaald.

Gemakkelijk online aanvragen.

Beste leden,
Aangezien nog steeds oplichters zich aanmelden op deze website en rechtstreeks contact proberen op te nemen met adverteerders hebben wij besloten om de functie tot rechtstreeks contact uit te schakelen. Dit betekent dat men enkel nog contact kan opnemen via het reactieformulier, onderaan de advertentie. Deze reacties worden, evenals alle advertenties, goed gecontroleerd door onze moderators. Zodoende proberen wij deze schaamteloze oplichters beter te weren van onze website.

Mocht je onverhoopt toch nog rechtstreeks, via onze website, in contact komen met een andere zogenaamde kredietverstrekker neem dan direct contact met ons op (mail, of reageer op deze advertentie). Met jullie feedback kunnen we deze oplichters bannen en onze marktplaats verder optimaliseren.

Groeten,
PGL-Team

Avatar of PGL Support

Door PGL Support

Hallo, ik ben een van de moderators van dit forum.

15 mei 2012 13:49

Subscribe
Notificatie van
6 Reacties
Recent
Oudste Meeste stemmen
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] allemaal, Zoals velen van jullie weten hebben we onlangs een aantal veranderingen doorgevoerd om het voor oplichters zo moeilijk mogelijk te maken om rechtstreeks contact met PGL […]

tineke169
10 augustus 2012 21:27

ik heb een mail ontvangen van ene Frans die een lening aanbied hier op de site….. meneer vroeg of ik open stond om in natura terug te betalen, toen ik dit dus weigerde kreeg ik een mail terug dat hij liever gezinnen hielp…waarom dan de vraag of ik in natura terug wou betalen? Ik vind dat deze meneer misbruik maakt van de problemen die iemand heeft om zo aan zijn gerief te komen. Ik ben een lening nodig maar niet zo erg dat ik voor iemand op de rug ga.

Gi
Gi
27 juli 2012 21:01

Ik heb een mail van Mary jane helpfunds ontvangen, ook hier vooraf betalen.

joyce
6 juni 2012 11:28

Nouheb een stuk of 15 van die mensen gehad die ook eerst geld willen van €100, tot €615, Heb gevraagd waarom ze denken dat ik een leningnodig hen en ze verzekeren mij die lening te geven en blijven maar bellen. Dat is al foute boel. Iemand die een lening wil gegeven blijf niet bellen en zeggen dat je het. Maar van familie moet lenen. Dit zijn de namen. Michael Smith €100, Adicta Finanzen Nelson Harry €190, Massa Brown €100, Raymond Dan €354, Jack Eric €225, Philip Robert Paul Chris Gloria €312, Ashford Morris Tony Smith €610, Cherry Woods €250, Gregory… Lees verder »

Martine en Eddy
31 mei 2012 12:09

Hallo, zou willen weten of diassandra45@gmail.com een oplichtster is of niet, ben met haar aan het onderhandelen voor een lening, maar moest op voorhand niets betalen, nu komt ze af dat ik nu eerst €105 moet betalen en dan wordt mijn lening direct gestort, is dit goed? Wat moet ik doen,
Groeten Martine

gezochtd73
15 mei 2012 18:14

Helaas inderdaad zijn er velen die je met oplichtingspraktijken mails toezenden gouden bergen beloven, zelfs beloven dat je niets hoeft te betalen je lening wordt overgemaakt en dan opeens oeps is er wat mis gegaan met de transfer en moet je verificatiekosten betalen………. mensen trap er niet in Sean Albert is er zo een heb lang met hem gemaild maar blijkt toch echt een oplichter te zijn alles leek goed kreeg een transferslip en verzekeringsfoucher. Maar moest toch opeens betalen €85 niet gedaan natuurlijk maar velen zullen denken o maar met zo’n bedrag dan kan ik toch een lening krijgen… Lees verder »

dopje
18 mei 2012 10:28
Reply to  gezochtd73

hallo ik kreeg van sean ook een mail alles de lening zou gestort worden maar twee dagen nog niets en toen een mail je moet betalen nou nee heb het niet gedaan mensen betaal niks vooruit voor een lening want het zijn oplichters
ik heb hem toen een mail gestuurd en niks meer van gehoord dus er klopt iets niet